Емо Чолаков може и да взима голяма заплата, но е съсипан от работа!

Синоптикът Емо Чолаков изглежда страшно уморен и съсипан. От много работа. А неговите фенове от зрителската аудитория все повече го съжаляват, че гологлавият шегобиец, който по неотразим начин поднася какво време ни очаква го жалят, не спира да се труди и затова изглежда недобре.

Колегите на шармантния разказвач за времето също са притеснени, защото метеоролога от Би Ти Ви от дълго време не е почивал.

[caption id="attachment_438870" align="alignright" width="300"]Емо Чолаков Емо Чолаков скоро ще изгуби чувството си за хумор, преуморен е[/caption]

Емо Чолаков не може да отсъства и ден от медията, защото няма кой да го замести в отдела за метеорологични прогнози. От миналата година той стана шеф там и все още не може да си намери заместник, а той спокойно да се отдаде на релакс и почивка дори и за седмицата.

Но умората все повече се настанява на лицето и изобщо на цялата му визия. Колегите му твърдят, че той ще се съсипе, ако продължава в този дух. Всеки адмирира Емо заради неговия работохолизъм и за това, че си обича работата, но все пак в най-скоро време трябва да отмори дори за дни.

Зрителите са влюбени в гологлавия синоптик, заради шегите, които той непрекъснато ръси в ефир. Колегите също много държат и се забавляват с него заради неизчерпаемото му чувства за хумор и неизменната усмивка, с която той всеки ден се явява на работа.

Роденият в Гоце Делчев любимец на публиката метеоролог живее повече от тринадесет години със сънародничката си Кръстимира Григорова. Той и 38-годишния топ синоптик имат дъщеричка.

Двамата мечаят да си имат и момченце. Според упорития слух още като ученик ходжа го спрял на улицата и му заявил да не минава под венчило, защото го очаква смърт. Това така втрещило днешния любимец на публиката, че той и досега не смее да мине под венчило с жената, с която са заедно повече от тринадесет години. И която го е дарила с прекрасна дъщеричка.