Слави Трифонов подготвя специално издание по повод 3-ти март

Слави Трифонов подготвя страхотна изненада.

Поводът за тази изненада е Националният празник – 3 март. След като се завърна от двуседмичната почивка в Павел баня, шоуменът е впрегнал целия си екип и работят без почивка дори в няколкото почивни дни, в които народът се втурна да пътува. Слави Трифонов е на работното си място още от неделя и е запретнал сериозно ръкави за подготовката на специалното издание на „Шоуто на Слави” по повод Националния празник.

[caption id="attachment_438830" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов подготвя специално издание по повод 3-ти март Слави Трифонов подготвя специално издание по повод 3-ти март[/caption]

Тази вечер предаването на шоумена ще бъде излъчено на живо. Почитателите на „Шоуто на Слави” са наясно, че подобно нещо се случва доста рядко – само по ексклузивни поводи. Този път обаче Слави Трифонов е взел решение да изненада почитателите си с по-специално издание на предаването. Според запознати обаче, шоуменът цели с извънредното предаване на живо, което уж е по повод Националния празник, да вдигне рейтинга си. Още повече, че наближава и датата за грандиозния концерт, който готви в зала „Арена Армеец” през април и за който не пропуска да спомене в предаванията си. Каква програма е приготвил за шоуто си довечера, предстои да разберем, тъй като се пази в тайна и никой от екипа не смее да гъкне по въпроса.

Тези дни медиите напомниха и за една от бившите изгори на Слави Трифонов – актрисата Силвия Лулчева. Тя претърпя огромно огорчение от страна на почитателите си, които следят изявите й в култовия сериал по Би Ти Ви „Столичани в повече”. Силвия Лулчева се жалва, че напоследък все по-често феновете, които я срещат по улицата твърдят, че на живо изглежда много по-добре, отколкото на екран и допълват, че в сериала изглежда доста сбръчкана и стара.

Със сигурност на актрисата, както и на всяка друга представителка на нежния пол не й е приятно да й казват, че изглежда сбръчкана и стара, пък макар и само на екран. Поради тази причина, тя се е отдръпнала от почитателите си и всеки път, щом вървейки по улицата види, че някой прави опит да я доближи, се опитва да го избегне, пише pik.bg