Кейт Мидълтън е получила остри болки

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън бе приета в болница по спешност.

Кейт Мидълтън, която е в седмия месец от бременността си, е почувствала остри болки в корема. Това е и причината, поради която се е наложило да бъде хоспитализирана по спешност. Херцогинята, която ще стане майка за втори път е била откарана незабавно в болница „Сейнт Мери" в Лондон. Това стана ясно от приближени до кралското семейство, които разказали за случката пред американското издание „Star”.

[caption id="attachment_438804" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън е получила остри болки Кейт Мидълтън е получила остри болки[/caption]

Отначало специалистите в лечебното заведение се изплашили, че Кейт Мидълтън е започнала да ражда. По-късно обаче се успокоили, след като извършили преглед и станало ясно, че до появата на второто отроче на кралското семейство има още много време. Херцогинята на Кеймбридж е била оставена в болницата за наблюдение през изминалата нощ. На този етап от двореца Кенсингтън не са съобщили актуална информация за състоянието й, пише dariknews.bg като се позовава на информация на БГНЕС.

Преди около месец, херцогинята на Кеймбридж и принц Уилям категорично отказаха да вземат участие в кампанията в защита на сексуалните малцинства. Кампанията бе подета от британския актьор Бенедикт Къмбърбач, пише „The Independent”. Актьорът придоби известност, след като влезе в главната роля във филма за британския криптограф Акън Тюринг - „Игра на имитация“. Тюринг е бил осъден заради „грешната” му интимна ориентация. Преди две години обаче, той бе помилван посмъртно. Криптографът е написал открито писмо, в което призовава да бъде помилван, както и да бъдат помилвани останалите 49 хиляди души, осъдени съгласно стария закон. Тази петиция бе подписана от повече от деветдесет хиляди поддръжници.

Междувременно стана ясно, че принц Хари възнамерява да напусне армията в най-скоро време и да се заеме с благотворителност. През следващите шест месеца, той ще се отдаде изцяло на тази дейност. На този етап от кралския дворец все още не са обявили официално, че внукът на кралица Елизабет иска да замине за две седмици за Австралия преди да се оттегли от армията, пише pik.bg.