Боби Белята е бил застрелян заради разчистване на сметки или засегнати бизнес интересиСъпругата на Боби Белята кълне убийците му

Две са основните версии, по които работят разследващите убийството на Борис Борисов, по-известен като Боби Белята. Светлозар Лазаров, главен секретар на МВР, обяви, че той и колегите му са стеснили възможните причини за разстрела на дясната ръка на Таки до две основни.

[caption id="attachment_438778" align="alignright" width="300"]Боби Белята Боби Белята[/caption]

Едната е засегнати интереси в престъпния бизнес, а другата е разчистване на лични сметки. Лазаров разкри още, че в последните години униформените са разследвали на няколко пъти престъпления на Белята и хората му. По отношение на разстрела от четвъртък полицията все още се опитва да установи дали убитият е имал среща със затворник от намиращото се в непосредствена близост общежитие или с хора, с които е имал бизнес отношения.

За съжаление в района на убийството няма разположени камери, които да заснемат минаващите от там хора. Самото място пък се охранява от хора, които изтърпяват ефективни присъди, научиха от "24 часа".

bobi belqta jenaПрипомняме ви, че Боби Белята беше разстрелян в четвъртък край езерото в столичния квартал Казичене. Убийците му все още се издирват, а според информацията дясната ръка на Таки сам си е уредил срещата с убийците си, които трябвало да му платят за пратка с наркотици.

В същото време съпругата на убития Здравка не скри гнева си към хората, отнели живота му. В профила си във Фейсбук почернената жена не крие, че вярва, че Господ ще накаже убийците и те ще си получат възмездието.