Иван Ласкин се опитва да се превърне в нов човек и да спре да кара пилИван Ласкин подкара лъскава, нова кола, подарък от жена му

Иван Ласкин подкара лъскава нова кола. От известно време насам скандалният актьор е забелязван да хвърчи по софийските улици с чисто нов автомобил марка Хюндай. Който е бил закупен тази година от официалния дистрибутор на марката за България. Макар и да не може да се мери по цена с автомобилите с марка Мерцедес и БМВ, Хюндаят струва минимум 20 бона, които най-вероятно са платени от половинката на актьора - колежката му Александра Сърчаджиева.

[caption id="attachment_438772" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин[/caption]

Близки до звездната двойка са убедени, че колата е подарък от щерката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, тъй като в последните месеци тя е единствената, която има работа и съответно получава някакви доходи. Алекс от своя страна е сред най-желаните водещи на родни риалити програми, от които заработва повече от добре. И съответно е решила да зарадва бащата на детето си, научиха от hotarena.net.

За нейна радост половинката й се е отказал от порочния си навик да пие и след това да сяда зад волана. Както беше изловен няколко пъти от папараците на Николета Лозанова. А и от органите на реда. Преди три години звездата от "Васко да Гама от село Рупча" беше изловен да кара пиян и полицаите му взеха книжката за година и половина. Очевидно обаче той не си взе бележка и продължи със старите си изпълнения, докато видео кадрите не ги направиха обществено достояние.

Заради разразилия се скандал Иван Ласкин е решил, че е по-добре да се вземе в ръце, отколкото да продължава да бъде обект на обсъждания.