Фики Стораро наел биячи, които да отмъстят за унижението му

Фики Стораро е категоричен, че ще накара Бирмата да си плати за това, че си е позволил да накърни семейната им чест.

Семейството на младия изпълнител не може да преглътне обидата от това, че Георги Станоев, по-известен като Бирмата, го е унизил пред всички в клуба. Фики Стораро вече е взел необходимите мерки за вендетата срещу милионерския наследник, пише хотарена.нет.

[caption id="attachment_438721" align="alignright" width="300"]Фики Стораро наел биячи, които да отмъстят за унижението му Фики Стораро наел биячи, които да отмъстят за унижението му[/caption]

Припомняме, че преди няколко дни синът на Тони Стораро бе нападнат в един от столичните клубове от бившата изгора на Преслава. До там се стигнало заради това, че Фики Стораро си позволил да целуне колежката си по устата. Още преди охраната да успее да реагира, Бирмата зашил два юмрука на младия изпълнител. Мълвата дори носи, че при схватката бил избит един зъб на Фики Стораро.

След случката Тони Стораро веднага наел охрана за наследника си, която да го предпази от повторение на подобни инциденти. Известният изпълнител се гневял, че честта на фамилията им е накърнена и бил категоричен, че никой не може да си позволи да унижава сина му по такъв начин. Тони Стораро бил категоричен, че случката ще има последствия.

Запознати твърдят, че Фики Стораро вече е наел биячи, които да отмъстят на ревнивеца. Със сигурност обаче вендетата няма да е от най-лесните, тъй като Георги Станоев-Бирмата винаги е заобиколен от солидна охрана. Милионерският наследник отишъл по случайност без гардовете си на афтър партито на „Планета”, но едва ли ще повтори отново тази грешка, която му коствала няколко шева.

Анонимен източник разкрива, че вечерта, в която се е разиграло мелето, Преслава е била солидно почерпена със спиртни напитки и се слагала на всичко живо в заведението. Бирмата обаче е пословичен с ревността си, която многократно става причина за раздялата му с брюнетката, пише pik.bg. Разбира се Фики Стораро отрече категорично всичко това по време на вчерашното си гостуване в предаването на Сашо Диков по Нова тв. Запознати обаче твърдят, че гримьорите доста се потрудили, докато прикрият следите от мелето.