Благой Иванов-Багата е в отлична форма 3 години след инцидента, при който едва оцеля

Като видна колекционерка на селфита с известни личности манекенката Гери Дончева добави кадро в личния си албум с ММА боеца Благой Димитров-Багата. С него моделката се засече в Лас Вегас, където участва в престижно дефиле – пише „Уикенд”. Разбрал, че страната ни ще има свои представители в модната проява, Багата довтасал, за да обмени българска реч и клюки от родината. Благой бил звездата на вечерта. Той гледал манекенките без своята любима Любина, за която се мълви, че вече е негова официална съпруга. Според запознати двамата се оженили тайно на дискретна церемония преди няколко месеца. На тържеството присъствали само близки роднини и хора от много тесен приятелски кръг. Накрая на ревюто в САЩ Багата поръчал един от тоалетите на дизайнерката Веселка Крачунова, с които Гери Дончева дефилирала, за да го подари на своята изгора. „Любина ще хареса тази рокля” – казал шампионът и купил тоалета, без да му мисли за цената.

[caption id="attachment_438699" align="alignleft" width="300"]Багата и Любина като влюбени гълъбчета Багата и Любина като влюбени гълъбчета[/caption]

Багата се похвалил, че 3 години след инцидента, при който бе на косъм от смъртта, се намира в отлична форма. Припомняме, че на 26 февруари, 2012 г. в столичния „Домби бар” две компании си налетяха и шампионът по самбо Благой Иванов бе намушкан с нож под мишницата. В „Пирогов” спасиха живота му след серия тежки операции. Благодарение на силния си организъм Багата преодоля травмата и започна да тренира в Лас Вегас. Докато се лекуваше в България, над леглото му неотлъчно бдеше любимата му Любина. Бившата му приятелка Черната Златка също се притесняваше за здравето му. Сега неприятностите за Иванов са в миналото и той се е отдал на тренировки като боец от ММА. След като бракът им е вече факт, Любина и Багата вероятно мислят вече за наследник. Двамата обаче досега не са коментирали публично въпросът дали са готови да станат родители.