Фенове огорчиха дълбоко Силвия Лулчева

Една от най-големите любови на шоумена Слави Трифонов – Силвия Лулчева се съсипва.

Тя сподели, че феновете й от сериала „Столичани в повече” са доста неделикатни и напоследък доста са я огорчили. Силвия Лулчева призна, че вече се опитва всячески да избегне хората на улицата, щом види, че се запътват към нея. Единственото, което й казват в последно време е, че на живо изглежда много по-добре, отколкото в култовия сериал.

[caption id="attachment_438694" align="alignright" width="300"]Фенове огорчиха дълбоко Силвия Лулчева Фенове огорчиха дълбоко Силвия Лулчева[/caption]

Разбира се феновете й не пропускат да подчертаят, че на екрана изглежда много стара и сбръчкана. Силвия Лулчева, която се прочу с озвучаването на Кари от сериала „Сексът и градът” признава, че тези признания вече са започнали да й идват в повече и се чувства уморена от това. При все, че съпругът й все я съветвал да е близо до хората, тя е категорична, че това няма как да се случи, при положение, че все й казват колко зле изглежда на екрана.

Неотдавна Силвия Лулчева разкри, че най-накрая е успяла да спечели борбата с анорексията. Една от най-популярните родни актриси води борба с коварното заболяване още от детските й години. Още като малко момиченце Силвия Лулчева била доста комплексирана и този факт се отразил върху живота й. Психоложката, при която е ходила актрисата посочва, че най-често се налагало да работят върху ниското й самочувствие.

Актрисата развила анорексия след раздялата с първия си приятел – неин съученик от френската гимназия. Силвия Лулчева до такава степен била хлътнала по него, че не я хващал сън и често забравяла да се храни. Този стрес е и в основата на късното майчинство на популярната актриса. Тя до такава степен била огорчена от драмата, разиграла се в тийнейджърските й години, че у нея се отключила омраза към мъжете. Близки до нея твърдят, че поради тази причина тя се държала доста зле и със Слави Трифонов, когато имали връзка, пише pik.bg.