Убиецът на Кембъла претърпял сърдечна операция

Килърът на Емил Трифонов-Кембъла проговори.

Боян Георгиев, който бе зад волана на автомобила на 17 март 2007 година проговори за инцидента. Припомняме, че шофирания от него „Мерцедес” се заби в стълб на столичния булевард „Цариградско шосе” и предизвика смъртта на Кембъла.

Повод за изповедта на убиеца на Кембъла бе друга трагедия в личния му живот – смъртта на 21-годишния му племенник Кирил Стоянчев, който бе открит в индустриалната зона на „Левски Г” в София, с чувал поставен на главата.

[caption id="attachment_438665" align="alignright" width="300"]Убиецът на Кембъла претърпял сърдечна операция Убиецът на Кембъла претърпял сърдечна операция[/caption]

Следите на Стоянчев се изгубиха от 10 февруари, когато излязъл от дома си за работа. За съжаление след този ден повече никой не го видял жив. В продължение на два дни семейството на Стоянчев го издирваше, докато баща му по прякор Боксьора не получил смразяващото обаждане по телефона, в което му съобщили, че синът му е открит на около четиристотин метра от жилището им, задушен с торба на главата. Боян Георгиев е съпруг на лелята на Кирил Стоянчев.

Георгиев е на свобода от две години, след като излежа ефективно наказание за инцидента, предизвикал смъртта на Кембъла. Припомняме, че Боян Георгиев бе обвинен в това, че заради управлението на автомобила в нетрезво състояние и твърде висока скорост е предизвикал произшествието, при което издъхна Кембъла. Съдът отчете, че е шофирал с 1.9 промила алкохол в кръвта, а колата е летяла със 130 километра.

Килърът на Кембъла твърди пред „ШОУ”, че алкохолната му проба е била подменена и в действителност е бил с 1.2 промила алкохол в кръвта. От присъдата, която бе две години, Георгиев е излежал година и половина. Боян Георгиев се жалва, че делата и затвора, са го довели до сериозен стрес. Той твърди, че заради цялата тази история е претърпял две операции едната, от които е сърдечна. Убиецът на Кембъла споделя, че доста време след инцидента имал нощни напикавания и изживял много тежко факта, че именно той се е превърнал в причина за смъртта му, пише informaciq.net като цитира Блиц.