Неразбирателствата се нагнездиха между Джордж Клуни и половинката му

Само няколко месеца след като вечния ерген Джордж Клуни сключи брак с Амал Аламудин, световните медии гръмнаха с новината, че двамата се развеждат.

Според светските издания, краят на тази връзка е близо. Приближени до Джордж Клуни и половинката му твърдят, че причината, която е в основата на раздялата им е, че той не може да се раздели с ергенския си начин на живот, при все че е семеен от няколко месеца, както и че не е готов да се премести в Лондон. Брачни консултанти прогнозират, че Джордж Клуни и Амал Аламудин ще се разделят заради непреодолимите различия помежду им.

[caption id="attachment_438657" align="alignright" width="300"]Неразбирателствата се нагнездиха между Джордж Клуни и половинката му Неразбирателствата се нагнездиха между Джордж Клуни и половинката му[/caption]

Запознати посочват, че отношенията между филмовата звезда и адвокатката по правата на човека, са започнали да се рушат почти веднага след медения им месец, отбелязва Hotnews. Психолози твърдят, че бракове като този (между вечни ергени и силни жени), оцеляват много трудно. При все, че Амал Аламудин направи твърде много компромиси, таблоидите в Щатите подчертават, че не е успяла да създаде нормални отношения с холивудската звезда, пише hiclub.bg.

Само до преди няколко дни същите тези издания отбелязваха как Джордж Клуни и Амал Аламудин правят сериозен ремонт на имението си в Бъркшир, Англия. „Us Weekly” пък посочи, че двойката е пожелала да бъде инсталиран паник бутон в една от стаите в дома им, която ще бъде устойчива на огнени стихии и с бронирани стени. Опасенията на Джордж Клуни са свързани с луди фенове, а тези на половинката му – с делата й като адвокат по човешките права.

Двамата се врекоха във вярност през септември във Венеция, Италия. Купоните по повод брака им продължиха като в приказките – цяла седмица. Актьорът изненадал любимата си за Св. Валентин като я завел в луксозен ресторант в Ел Ей. Двойката прекарала повече от чудесно, без да демонстрира излишна показност. Отстрани изглеждали много влюбени и щастливи заедно, посочват посетители в ресторанта, пише pik.bg.