Ана Баракова определи новия държавен дълг като нещо иновационно и красиво

Независимият депутат Ана Баракова за пореден път успя да взриви обществото с изцепката си.

Ана Баракова заяви пред Дарик Радио, че е обмислила много внимателно новия държавен дълг и е стигнала до извода, че това е добра алтернатива за нещо иновационно, модерно и красиво, нещо съвременно, и подчерта, че наистина е добро предложение… Вероятно вече не изпитвате никакви съмнения за това как е гласувала тя – подкрепила е ратификацията на новия държавен заем от 8 милиарда евро.

[caption id="attachment_438653" align="alignright" width="300"]Ана Баракова определи новия държавен дълг като нещо иновационно и красиво Ана Баракова определи новия държавен дълг като нещо иновационно и красиво[/caption]

Ана Баракова подчертава, че за нея най-важното в случая е как е планирана тази идея, дали е обоснована, правилна и добре защитена. Независимият депутат посочва, че разсъждава като борбен човек, който е постигнал с труд всички успехи в живота си. Несъмнено най-големият й успех е да стане народен представител, друг е въпросът как стана това.

Тя разбира се не крие, че е просто една учителка, но допълва, че е работила непрестанно – била е част от образователни проекти от различно естество, участвала е в различни програми, била е и председател на комисии за подготовка на матури. В заключение Ана Баракова заявява, че човек трябва да се бори, да се развива и така да планира нещата, че да върви към нещо различно и ново, пише offnews.bg.

Само преди броени дни Ана Баракова забърка името си и в друг скандал, след като стана ясно колко е неграмотна. Тя изпрати писмо до образователния министър проф. Тодор Танев с питане за промяната в образователния процес от 1 до 4 клас. Това, което направи впечатление обаче бе фактът, че още в началото на писмото й, е допусната правописна грешка. Независимият народен представител, която по професия е преподавател пита как един учител със специалност „Начална училищна педагогика” преподава по всички предмети, в това число по физическо възпитание и изобразително изкуство.

Миналата седмица пък около името й се завъртя скандал заради неправилно паркиран лъскав автомобил в столичен мол. На стъклото на лъскавото возило ясно се виждаше стикер за паркиране с нейното име. Единственото, което стана ясно от думите на Ана Баракова бе, че тя няма шофьорска книжка.