Михаела Филева не крие чувствата си към новото си гадже!

Михаела Филева и рапърът Pavell са гаджета. Въпреки че двамата се опитват да скрият и да не афишират това, за никого в музикалните среди не е тайна техните чувства. Музикантът се обясни в любов на половинката си с новата си песен „Единствената”.

Двамата влюбени бяха уловени да идват заедно на тържеството по случай тринадесет години от старта на радио предаването „Стартер”. То се състоя в бензиностанция в столицата. На тържеството присъстваха и други известни лица от музикалните среди. Там бяха Поли Генова, Венци, Жана Бергендорф, Михаела от последния сезон на Х фактор, Криско и още много други.

[caption id="attachment_438610" align="alignright" width="223"]Михаела Филева Михаела Филева не крие, че е на седмото небе с гаджето си[/caption]

Двамата с рапъра бяах засичани да се прегръщат и целуват още на концерта на площад „Батенберг” в столицата през септември, в който участваха и двамата. Една от най-атрактивните участници в танцувалното шоу „Дансинг старс”, музикалната надежда се заговори, че се е увлякла сериозно по партньора си по танци Светльо.

Миналата година упорито вървеше клюката, че Михаела Филева е гадже с Графа. Тя стана едно от най-успешните протежета на Владимир Ампов, както е истинското име на известния певец.

Авантюрата им започнала през лятото на 2013 година. Според техни колеги връзката им била кратка, но много бурна. Когато законната му половинка, от която Графа има две деца разбрала, тя го заплашила с развод и му забранила да се завръща вкъщи. Филева проявила разбиране и двамата се разделили.

В края на краищата съпругата му простила заради децата и той отново се върнал в дома си. Но оттогава жената на Графа не го изпускала от очи и следяла всеки телефонен разговор. Докато участваше в танцувалното шоу, красивата певица взе петнадесет изпита с шестици в Музикалната академия. След което тя се подготви и за държавния си изпит.