Диляна Попова е майка за пример на Борил от Асен Блатечки!

Диляна Попова е перфектна майка. Тя буквално бди над малкия си син Борил. Красивата манекенка роди син от актьора Асен Блатечки на 22 септември миналата година. Папараците на Николета Лозанова са я щракнали как трепери над малкото си съкровище и не го изпуска от ръце.

Съседите на манекенката също твърдят, че тя трепери над детето си. Всеки ден тя го извежда на свеж въздух по час и половина, като почти през цялата разходка го носи на ръце. Въпреки че много клюки се завъртяха около това дали Диляна и Асен живеят заедно, хубавицата не престава и за миг да се грижи за детето си.

[caption id="attachment_438606" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова отново е сама с Борил, а къде е таткото?![/caption]

Асен Блатечки като съвестен и отговорен баща дава пари сина му да не чувства никакви липси. Двамата обаче не живеят заедно, но това не пречи Борил да се чувства като един малък принц, заради грижите и обичта на майка му.

В малкото интервюта, която манекенката е дала тя казва, че майчинството я е променила много. Тя вижда на преден план единствено сина си. Почти се е отказала от светските партита, купони и тържества, на които по принцип присъстван модели, манекенки и плеймейтки. Тя предпочита да е с малкия си син и всеотдайно да се грижи за него. Диляна Попова не се доверява на грижите на баби, лели и гледачки, а иска сама да се справя с тези задължения и да не изпусне и миг от отглеждането на рожбата си.

Диляна Попова разкрива, че носи сина си на ръце, защото софийските тротоари са разбити по тях паркират автомобили. Затова количката трудно минала покрай паркираните возила. Чаровницата с много топло чувства разкрива характера на сина на Асен Блатечки Тя казва, че сина й с царственото име Борил е много възпитано бебе. Той не плачел, не викал и не безпоял никой. Но е много енергичен и обича да гледа през прозореца.