Камелия Воче проговори за болестта си, хипертонията!

Камелия Воче страда от високо кръвно налягане. Причината била, че певицата и актриса не се хранела здравословно. Тя отишла на преглед и след като лекаря установил хипертонията й той й наложил строга диета, за да регулира заболяването си.

Камелия Воче обаче отрече това да е истина. Според нея някой тенденциозно иска да я компрометира и да й вмени болест, която няма. Припомняме, че Камелия Воче беше една от съквартирантите на ВИП Брадър. В Къщата тя се изяви като готвачка и като личност с кибритлия характер. Въпреки това певицата, която живее в Италия винаги е твърдяла, чее била истинска и не е била никога фалшива.

[caption id="attachment_438602" align="alignright" width="300"]Камелия Воче Камелия Воче открито проговори за заболяването си[/caption]

В момента тя също съди Евгени Минчев, който й лепна прякора пеещата готвачка. Казва, че влечението й към кулинарията идва от свекърва й, която е майка на първия й съпруг, българина. От него е и дъщеря й Деси.

Но тя каза също, че винаги е имала ниско кръвно. Лъжа било и написаното в жълтата преса, че не се храни здравословно. Тя заяви, че винаги е наблягала повече на зеленчуците и плодовете, които са характерни за определения сезон. Воче е доволна, че е накарала по този начин да се хранят и нейните деца. Певицата има дъщеря Деси и син Самуел.

Дъщерята й е от българин, а сина от втория й съпруг италианец. Двамата са имали щастлив в началото брак и въпреки богатството му Камелия го е напуснала заради това, че е разбрал, че съпруга й се опитал да посегне на дъщеря й няколко месеца. Следва дълъг и продължителен развод, защото мъжа й не е само богат, но и влиятелен и в обществото не го познават като такъв. В края на краищата обаче тя се развежда и спасява дъщеря си от гнусното посегателство.

През лятото тя ще мине отново под венчило с третия си съпруг. Той също е чужденец и според предварителна информация е лекар. Двамата живеят заедно две години.