Ива Софиянска лично разкрива каква е истината за брака й със сина на най-богатия българинИва Софиянска смята отново да се върне на екран

Ива Софиянска проговаря за развода си с Антон Божков! Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски лично ще разкрие каква е истината за брака й със сина на най-богатия българин, както и за слуховете, които се появиха в последните дни, че двамата са се разделили и се развеждат.

[caption id="attachment_438522" align="alignright" width="300"]Ива Софиянска и Антон Божков Ива Софиянска и Антон Божков[/caption]

Младата жена се е съгласила да даде много откровено интервю именно, за да даде категоричен отговор на спекулациите и да накара медиите и хората да спрат да се занимават с нея. Това ще се случи в ефира на Нова телевизия, когато Софиянска ще покаже за пръв път и кадри от сватбата си с богаташкия наследник. Двамата имат и малка дъщеричка, а връзката им от самото начало е сред най-коментираните в родния светски елит.

Двамата се опитваха да останат максимално далеч от светлините на прожекторите като за целта дори заминаха да живеят в Лондон, за да се радват необезпокоявани на любовта и на дъщеря си. Сватбата им също се случи далеч от очите на медии и фенове. Точно заради това слуховете за развод в на пръв поглед щастливата двойка, успяха да изненадат много хора.

Новината, че Ива Софиянска се връща на екран, допълнително подхрани съмненията, че звездното семейство е пред разпад. Самата тя потвърди, че в най-скоро време отново ще се върне на екран, но без да уточнява конкретна дата.

Преди да се омъжи за Антон Божков и да се отдаде на семейството си, кметската щерка за известно време се изявяваше като репортер в Нова телевизия, припомнят от "24 часа". Само дето опитът й не беше особено успешен, тъй като зрителите така и не можаха да я възприемат в това й амплоа.