Луиза Григорова е лудо влюбена, пази избраника си в тайна!

Младата актриса Луиза Григорова щяла да емигрира в чужбина заради любов. Според клюката тя имала нова любовник и той бил латиноамериканец. Заради това нейните близки изпаднали в шок от решението на любимата си дъщеря. Тази клюка обаче отрече самата актриса.

Все пак в упорития слух има и зрънце истина. Луиза Григорова наистина има нов човек в живота си и двамата са много влюбени. Но момчето е българин и засега чаровницата не иска да разкрива неговата самоличност. Луиза Григорова е втрещена от лъжите, които се разпространяват по неин адрес, но вече започва да им свиква.

[caption id="attachment_438502" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова Луиза Григорова влюбена отново и щастлива[/caption]

Луиза Григорова няма и никакво намерение да емигрира, тъй като тук е нейния дом, хората, които обича и тук е любовта й.

Хубавицата реперира за нова роля в поредната постановка, в която ще играе. Преди два месеца беше премиерата на пиесата „Евридика”. В нея красивата брюнетка изигра ролята на горска фея.

Талантливата актриса дори сподели, че напоследък отбягва и да се явява на светски събития, за да не й лепнат поредната измислица на неин гръб.

Припомняме, че преди известно време Луиза Григорова и рапъра Уош МС бяха гаджета. Връзката между сина на големия български актьор Иван Иванов и щерката на собственичката на модна агенция „Ивет фешън” не продължи дълго, но е оставила дълбок спомен у младия мъж. Участникът в един от последните сезони на ВИП Брадър разкри при едно гостуване при Гала, че Луиза Григорова все още е в сърцето му и той е влюбен в нея.

После красавицата имаше две годишна връзка с колегата си Явор Бахаров. Двамата дори заживяха под един покрив, но после нещата между тях се разтекоха и двойката се раздели. „Може би любовта между нас намаля. Тежко преживях раздялата, но не го показах”, призна си по-късно къдрокосия актьор.Сега обаче младата актриса отново е влюбена, но не разкрива името на щастливеца.