Елен Колева живее в страх

Елен Колева живее в страх
5 (100%) 1 vote

Елен Колева живее в постоянен страх

Бившият на Елен Колева не спира да я заплашва. Сашо Майонезата е твърдо решен да унищожи младата актриса. Въпреки, че тя упорито отказва да коментира заплахите, които той отправя към нея, факт е, че бизнесменът продължава да я заплашва.

Заплахите, които Сашо Майонезата отправя към младата актриса, стават все по-страшни, разкри списание „Стори“. Милионерът продължава да тормози бившата си изгора.

„Мълчи си, ако не искаш да пострадаш“ е най-безобидната заплаха към нея. Въпреки изминалото време от раздялата им, страхът на Елен Колева към Александър Найденов не намалява, напротив, тя се страхува все повече от него. Близки на фаталната красавица разказват, че тя живее в постоянен страх, тъй като е убедена, че Сашо Майонезата ще изпълни заплахите си към нея.

Елен Колева

Елен Колева живее в постоянен страх

Освен с убийство, той заплашва младата актриса, че ще залее лицето й с киселина.

Наскоро Елен Колева сподели в свое интервю, че горчиво съжалява за пропиляното време с бившия си. Тя дори го нарече психопат. Може би това изказване още повече е разгневило Майонезата.

Връзката на актрисата с него продължи цели 6 година. През това време Елен Колева пропусна много възможности за професионално развитие. Пред свои приятелки тя разкрила, че е отказала куп роли заради ревността на майонезения бос. Фаталната красавица определя връзката си с него като „емоционален затвор“.

Елен започна връзката с милионера малко след като спечели приза за най-добра актриса в „Шивачки“. Милионерът заряза семейството си, за да заживее под един покрив с нея. За годините, през които бяха заедно, двамата се разделиха няколко пъти. Всяка една от разделите им ставаше публично достояние заради обидните реплики, които си разменяха чрез медиите.

Елен Колева не скри огорчението си от факта, че човекът, на когото е посветила най-хубавите си години, се отнася към нея по този начин, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар