Роси Черногорова почете паметта на разстреляния си съпругРоси Черногорова остави огромен букет рози на лобното място на мъжа си

Роси Черногорова отбеляза 40 дена от смъртта на съпруга си Димитър Стоянов, по-известен като Митко Лудия. Бившата манекенка постави огромен букет от рози на мястото, където бившият ММА боец беше причакан от килъра си и застрелян преди точно 40 дена.

[caption id="attachment_438442" align="alignright" width="300"]Роси Черногорова с мъжа си и техен приятел Роси Черногорова с мъжа си и техен приятел[/caption]

Негови близки и приятели се събраха тези дни в родния му Пловдив, за да почетат паметта му, видяха от vsekiden.com. Митко Лудия беше застрелян от неизвестен извършител на 14 януари тази година в пловдивския парк Лаута докато се е прибирал към дома си. Убиецът му, както и мотивите за престъплението, все още не са изяснени, макар главният секретар на МВР Светлозар Лазаров да обяви, че органите на реда имат достатъчно информация както за разстрела, така и за вероятните му поръчители.

Въпреки това обаче все още липсва официална информация кой стои зад убийството. От МВР изтъкват единствено, че работят усилено по няколко версии, но не желаят да ги обявяват публично, за да не се пречи на разследването.

Сред най-тиражираните спекулации за убийството се откроява тази, свързана с бизнеса на Стоянов. Той е държал заложна къща в Пловдив, в която, според запознати, е давал незаконно заеми с огромна лихва. И най-вероятно човек, който не е успял да си върне дълга, е стрелял по него в отчаянието си. Приятелите му обаче категорично отричат Лудия да е замесен в каквито и да е нечисти афери.

След убийството му пък съпругата му Роси Черногорова се покри заради твърде засиления интерес към нея и семейството й с Лудия. Двамата имат две деца.