Ивайла Бакалова се сдуши с мулти милионери в Дубай!

Ивайла Бакалова се шири в лукс в Дубай. Мис България 2005 изобщо не е притеснена и се чувства като у дома си в арабското емирство. Кварталът на родния хайлайф, както вече наричат тузарската дестинация изключително добре се отразява на скандалната миска.

Ивайла Бакалова се шири в просторен апартамент, личи си от снимките, които моделката е постнала в социалната мрежа. Той се намира на богаташки небостъргач, като има изглед към Персийския залив на Арабско море. Не се знае дали за целия този масраф не плаща бащата на детето й, милионера Румен Гайтански, от който Ивайла има дъщеря Рая. Първоначално хубавицата беше оставила наследницата си на грижите на своята баба, след което си я взе при себе си, в Дубай.

[caption id="attachment_438437" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова нацели баш милиардерите в Дубай[/caption]

Ивайла Бакалова няма и намерение да се връща в България и вече е свикнала с топлия климат в арабската страна. Ивайла вече е успяла и да си намери дружки, мултимилионери, с които е п цял ден и си пие питието в едни от най-тузарските клубове в емирството. Тя се хвали на страницата си във Фейсбук, че пие бутилки от по петстотин долара, както и че е облечена само с шикозни, напълно дизайнерски дрешки.

Наскоро тя доведе новите си богати приятели на гости в родината си, като ги запозна със сестра си Божидара.

Припомняме, че при участието си в реалите шоуто „Къртицата” Ивайла Бакалова пострада тежко при изпълнение на една от мисиите. Тогава, при излитане с катапулт моделката закачи крака си и строши крака си. Тогава 32-годишната миска беше сред седемте финалисти, но на крачка от победата получи тежката травма. Последваха дълги и мъчителни операции, и след това продължителни рехабилитации.

При едни от възстановителните си процедури Ивайла Бакалова замина да се долекува не само крака, но и депресията си в арабското емирство. Лечението и рехабилитацията на Ивайла Бакалова продължи дълги месеци, но успешно акостира в шикозното арабско емирство.