Зорница Линдарева проговори за отношенията си с бившия!

Зорница Линдарева остави много въпроси при гостуването си в предаването на Гала „На кафе”. Малко след като излезе от Къщата на ВИП Брадър тръгна слуха, че моделката се е върнала отново при старото си гадже.

Бившата любовница на Стефан Манов-Тачо не отрече клюката, че отново е акостирала при п-предишното си старо гадже. Това е софийския бизнесмен Иво Редбула. Скандалната миска заяви пред Гала и аудиторията й, че е влюбена в него, но не се чувства обвързана.

[caption id="attachment_438432" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева по-откровена от всякога при Гала[/caption]

Връзката й гарантирала свобода и всеки си правел, щом не е с другия в този момент, каквото си иска. Бизнесменът й бил като брат, приятел, който като я повика при нужда, тя отива. Което навя на мисълта, че двамата са си другарчета само за креватни изпълнения, след което който откъдето е си отива, без излишни ангажименти и обяснения. Този извод за отношенията на двамата Зорница Линдарева нито отрече, нито потвърди.

На въпроса на Гала дали се чувства добре при подобен род отношения Зори отговори утвърдително. Тя подчерта, че след дълги години терапия и различни болести, няма начин да не се чувства повече от удобно.

Припомняме, че заради неадекватното си поведение в Къщата на Големия брат бившия й любовник Тачо й заби шамар. Заради проявената агресия мъжът на Шестата по хубост напусна предаването. След което заради зрителския вот и рейтинга, съпругът на Жени Калканджиева отново бе вкаран в играта. Въпреки напъните на Зори да се сближи с Тачо, отношенията им се вледениха и те не се оправиха дори и след края на шоуто.

Общото мнение на участниците в едно от най-рейтинговото предаване бе, че Зорница е объркано момиче, което има разконцентрирана представа за норма на поведение и духовни ценности. Това мислиха и някои специалисти. Подобно е поведението й и към настоящия й приятел, с когото отношенията им са повече от свободни. Които удивително, но се харесват много на моделката.