Венета Райкова призна, че не иска работа повече - удари го на живот!

Венета Райкова призна официално, че повече няма да се върне на екран. Блондинката заяви в социалната мрежа, че вече се е пенсионирала и не мисли отново да се появява като водеща на телевизионен таблоид. Раздразнена от непрекъснатите въпроси на нейните фенове какво ще прави, след като вече не е на екран устатницата заяви, че е приключила с тази своя дейност.

Тя е затворила тази страница от живота си на датата 12 юли 2014 година, когато беше края на предаването й „Горещо”. Именно тогава Венета Райкова е приключила и оттогава отваря нов раздел в своя живот, написа още русата дама на страницата си в социалната мрежа.

[caption id="attachment_438383" align="alignright" width="237"]Венета Райкова Венета Райкова призна какво е решила и накара мнозина да й завидят искрено[/caption]

41-годишната телевиозионерка заяви демонстративно, че е приключила с предишната си дейност. Така тя отговори на непрекъснатите въпроси, които й отправят нейните фенове и я подканят отново да се появи на екран.

Блондинката обаче раздразнено уточни, че вече два месеца се е отдала на почивка и това на този етап не само й харесва, но я устройва идеално. На страницата си хубавицата добави, че вече се е научила да мързелува и това ново положение й действа много добре.

Близки и почитатели на дипломираната юристка обаче се обезпокоиха, че Венета Райкова е отслабнала болезнено. Те припомниха, че телевизионерката никога не е била привърженичка на драстичното отслабване и винаги е отричала всякакви диети.

Освен това много пъти на страницата си във Фейсбук тя слага снимки, на които се вижда как лапа изкусителни калорийни бомби под формата на пастички и тортички. Затова кльощавият й външен вид буквално изплаши фейсбукарите.

Някои предположиха, че стреса, че останала без работа й е подействал зле. Наистина в началото самата Венета Райкова призна, че това й се е отразило, но вече го е преодоляла и се чувства превъзходно. Защото има усещането, че цялото време на света е само и единствено нейно.