Емануела полудя от яд след като Митко Динев я заряза с бебето!

Емануела отново изкара тежката артилерия срещу бащата на детето си Димитър Динев. Като отмъстителна жена тя прави всичко възможно, за да си го върне на бившия си.

Според упорития слух младокът вече окончателно я е напуснал и затова сега поп фолк дивата се чуди как да му мъсти. Изпълнителката на „Тръпката” вече смело го раздава отново влюбена и като изкусна флиртаджийка не се церемони да го прави с неизвестен потребител в социалната мрежа. Въпреки че не е официално разделена с бащата на втория си син, милионерския наследник Димитър Динев. А Митко-младши е само на един месец.

[caption id="attachment_438322" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела не чака дълго, за да отмъсти на Митко Динев[/caption]

Певицата сама се разкри, след като недвусмислено нареди на страницата си във Фейсбук слова за раздяла, за любов и за вечната обич. Но това не й попречи да отправи и доста палави думи към неизвестен мъж, който се подвизава в социалните мрежи под името Джеки Мустафа. Тайният й почитател й адресира послание, че Емануела е жената, за която той си мечтае сутрин и с мисълта за нея заспива вечер. Тя побърза да хареса красивите му думи, като му изпрати сърца на обич. Които Джеки побърза да хареса.

С тези размяна на очарователни свалки още повече назрява съмнението, че Емануела и Митко Динев са се разделили напълно. Според близки на фолкаджийката милионерския наследник я е изоставил, зарази непрекъснатия натиск на неговите родители. Припомняме, че баща му, олигарха Динко Динев не беше съгласен с това сина му да има за жена чалга изпълнителка.

Въпреки че внучето вече е факт, той не се съгласил двамата да живеят под един покрив и заплашил, че ако това не се случи ще врътне финансовото кранче на първородния си син. Изглежда заплахата вече е факт и затова сина на богаташа е решил да си подвие опашката, вместо да защити жената, която му роди син. И да ги зареже.