Диляна Попова съсипана и от поредния си провал!

Диляна Попова се сгромоляса и като дизайнер. Най-новата й колекция претърпя поредния провал. Диляна Попова се представи като моден дизайнер и тази нейна роля не пожъна никакви успехи. Красавицата е екс моделка. Хубавицата преди доста време дефилираше по модните подиуми и може би вече е забравена от най-младите. Тя не е само прелестна, но се опитва да се пробва и на много поприща. Не всичките обаче й се отдават.

Манекенството вече е отдавна зад гърба й. Диляна Попова реши да се пробва и в киното. Там, на големия екран тя имаше успехи, които са на приливи и отливи и не са кой знае какви като постижения. Тя беше в екипа на „Стъклен дом”, където между впрочем е станала заварката с бащата на детето й Борил, актьора Асен Блатечки. После хубавицата участва и във филма „Революция Z”.

[caption id="attachment_438307" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова трупа провал след провал[/caption]

Тя много пъти е казвала, че киното само я е открило и след като стана майка го е зарязала заради бебето и по-спокоен живот. Дали това е така е спорно, но и изявите й като актриса не са от най-запомнящите се. Въпреки красотата си звездната слава на Деляна Попова така и не й се отдава. Най-вече тя стана популярна покрай скандала с бебето от един от най-обичаните актьори Асен Блатечки. Техните отношения са изключително интересни за медиите, защото двамата не дават конкретен отговор на въпроса заедно ли са или живеят разделени.

Затова най-новата й изява е създаването на собствена модна линия. Но и това се оказа, че е свръх възможностите й защото колекцията по-скоро събра присмеха на спецовете, пък и на потребителите. Диляна Попова създаде дрехи за езда, спорт не доста популярен у нас. Жени Калканджиева побърза да я клъвне интелигентно, че трябва да си купи преди това кон, след което да си вземе от нейните дрехи.

Шестата по хубост доста очевадно й намекна, че е по-добре да има опит и едва тогава да създава дрехи за спорт. Разбира се Диляна Попова е разярена от присмехулното отношение към нейната работа.