Братя Диневи не се скъпят за сигурността си, Християн Гущеров дава мизерни пари за охрана на МараБратя Диневи движат с 16 бодигарда

Братя Диневи плащат по 80 бона на месец за охрана! Едни от най-богатите българи са взели съвсем на сериозно въпроса със сигурността си и са се подсигурили с повече от стабилни телохранители. Близки до фамилията разкриват, че до Йордан и Динко Диневи като сянка бдят 16 бодигарда, които се грижат нищо да не се случи на шефовете им. Разбира се, двамата богаташи им плащат повече от добре за услугите.

[caption id="attachment_438323" align="alignleft" width="300"]Братя Диневи Братя Диневи[/caption]

Запознати разкриват, че само за месец братя Диневи плащат на телохранителите си точно 80 хиляди лева. И това само за тях двамата. Като добавим и охранителите на цялото семейство - жени и деца, на двамата, сметката надхвърля сериозно 100-те хиляди. Точно на обратния полюс е фамилията Гущерови. Макар да разполагат с милиарди, нито бащата Добромир, нито синът Християн са склонни да инвестират в безопасността си.

Съпругът на Мара Отварачката движи с четирима бабаита, на които плаща повече от скромните 1200 лева месечно. Хриси не се бръква дори и за любимата си и разходът за охраната на цялото семейство не надвишава пет хиляди лева всеки месец. Освен това техни близки разкриват, че никой от фамилията не се държи добре с телохранителите и доста често ги карат да вършат и непривични за тях дейности като например да мъкнат торбите с покупките на Мара.

Най-добре въоръжените гардове пък са тези на двамата Маргини. Над 12 човека бдят по 24 часа за безопасността на Красимир и Николай Маринови, като всеки от тях движи с автомат Калашников, при това напълно законно, научиха от vsekiden.com.