Лили Иванова проявява нрава си на примадона и в дома си, не само на сценатаЛили Иванова има куп изисквания към жените, които се грижат за дома й

Лили Иванова се оказа истинска примадона и в реалния живот. Не че това би учудило някого. Съвсем естествено, примата на родната естрада не се занимава сама с домакинската работа в дома си, а си е наела прислужници за тази цел. Цели три жени се грижат в къщата на звездата да цари ред и чистота, като изискванията, които певицата има към тях, са повече от необичайни.

[caption id="attachment_438204" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова[/caption]

В дома на легендата цари железен ред и никой няма право да поставя под съмнение наредбите й. Жилището трябва да се чисти по два пъти на ден всеки ден, за да бъде постоянно в идеален вид. Освен това Лили Иванова е наредила на прислужничките си да пазаруват от точно определени магазини. Примата е наложила правила дори за най-елементарните дейности като изхвърлянето на боклука. Той се опакова надлежно в няколко торби, след което трябва да бъде изхвърлен в контейнери, намиращи се на няколко пресечки от дома й.

По този начин певицата си гарантира, че никой любопитен няма да рови в него, за да разбере тайни от ежедневието й. Освен това наетите от нея три жени трябва да полагат специални грижи и за градината й, която е пълна с всякакви екзотични цветя и растения. Изискващи непрестанна грижа и внимание. Всичко това трябва да бъде свършено между 10 и 18 часа всеки ден, каквото е работното време на прислужниците на звездата.

За всички тези задължения, всяка от тях получава едва 500 лева. Като отделно са подписали договори, забраняващи им да обсъждат с когото и да е случващото се в дома на Лили, научиха от hotarena.net.