Петко Сертов не мърда никъде без охранителите сиПетко Сертов си е наел яки момчета, тъй като се бои за живота си

Петко Сертов се движи с яка охрана. Бившият шеф на ДАНС, който вся паника в държавата като изчезна без следа за 40 дена в края на миналата и началото на тази година, си е наел яки телохранители, които да го пазят. Бдителни папараци забелязаха разузнавача малко по-рано днес в непосредствена близост до дома му в София.

[caption id="attachment_438192" align="alignleft" width="300"]Петко Сертов рядко излиза от дома си Петко Сертов рядко излиза от дома си[/caption]

Неотлъчно до него пък бяха и пет яки момчета, които са личната охрана на бившия шеф на Агенцията. Запознати разкриха, че те не се отделят и за секунда от шефа си и го пазят буквално като стена. Причина за това е фактът, че Петко Сертов се бои за живота си. Разузнавачът се страхува, че си е създал сериозни врагове по времето, през което беше начело на ДАНС, а след това и заемаше поста заместник-председател на центъра за борба с корупцията. И то по най-високите етажи на властта.

Нещо повече, внезапното му изчезване през декември в посока Гърция е било именно с цел да се покрие от хората, желаещи да му навредят. прекалено големият шум, който се вдигна покрай изчезването му обаче го принудил да размисли и да се върне обратно с България.

Но от тогава насам Петко Сертов се е затворил в жилището си е излиза изключително рядко, научиха от Агенция ПИК. В дома си той се занимава усърдно с анализ нна информацията, свързана с корупцията по високите етажи на властта, издават го негови близки. Бившият шеф на ДАНС се надява, че по този начин ще успее да се справи с подкупните кадри в администрацията на всички държавни институции.

[gallery link="file" ids="438193,438194"]