Истината за сватбата му с Камелия ядоса бъдещия младоженик Цветин!

Камелия се кани да става булка. Певицата, която навъртя 44 лазарника също ще мине под венчило. Според плана на поп фолк дивата сватбата ще се състои наесен. Засега фолкаджийката не знае точната дата на радостното й събитие, но с организацията на собствената си сватба се е заела лично Камелия.

Според колежки от гилдията Камелия иска да каже заветното „да”, за да фокусира интереса към себе си, което ядоса половинката й Цветин. Поп фолк звездата никога не е била фен на брачната институция и винаги е твърдяла, че ще го стори от чисти помисли и от огромно желание да скрепи съюза си с любимия човек. Но явно нещата не са вече това, каквито са в този момент.

[caption id="attachment_438175" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия няма да вдига сватба от любов, а заради пиар[/caption]

Певицата няма хит от няколко години, а от преди шест месеца напусна официално и музикална компания „Пайнер”. Тя се отдаде на самостоятелни участия и кариера, но изявите й не са много, а се броят на пръсти. Това забравяне пък е провокирало желанието й да мине под венчило, шушукат злите езици зад гърба й.

Камелия е наела сватбена агензция, за да организира тържеството й, но всяка една подробност и дреболия ще минава под зоркия й поглед. Засега Камелия още не знае точния списък на гостите, които ще кани на тържеството си.

Определено обаче е сигурна, че ще изпрати покани на бившия си шеф на „Пайнер” инж. Димитър Димитров и съпругата му Мария, както и много колежки от музикалната компания. С много от тях Ками поддържа перфектни отношения.

Определено сред поканените няма да е Преслава, с когото Камелия води тиха война от години. Това се знае от гилдията и не е изненада, че Преси няма да е сред гостите на сватбата на Камелия.