Атанас Месечков смята да се замонаши

Танцьорът Атанас Месечков смая обществото с изненадващото решение, което взе.

Той сметнал, че ще е най-добре, ако за известно време се оттегли от светския живот (т.е. се замонаши) и си даде време за се покае за греховете, които е извършил. Носи се мълвата, че Атанас Месечков вече е предприел първата крачка към осъществяването на това си решение като е изпрати запитване до Бачковския манастир дали би могъл да бъде приет като послушник.

[caption id="attachment_438039" align="alignright" width="300"]Атанас Месечков смята да се замонаши Атанас Месечков смята да се замонаши[/caption]

Ако получи разрешение, танцьорът ще може да се отдаде изцяло на религията, но пък е категоричен, че не възнамерява да дава обет и да се отказва от изкушенията, които предлага външният свят.

След като излезе от манастира, послушникът ще може да продължи да поддържа интимните си отношения и да продължи развитието на кариерата си. Атанас Месечков разкрил пред приятели, че е убеден, че ако успее да издържи в манастира няколко месеца, ще стане по-известен и по-одухотворен човек. Освен това ще успее да спечели и уважението на хората около него. Близките му познати обаче са на мнение, че зад това изненадващо решение на Атанас Месечков стои далеч по-различна причина от тази, която изтъква. Те твърдят, че зад цялата тази история стои някаква нещастна любов. Приятелите му предполагат, че той най-вероятно се е сдърпал с гаджето си и по този начин се опитва да избяга от проблемите, които го преследват.

Припомняме, че по време на участието му във „ВИП Брадър”, Атанас Месечков призна сам, че е имал близки отношения и с двата пола. В завоеванията му с тестостерон имало дори и народен представител. Всичко това обаче не пречи на Наско да мечтае след време да предложи брак на някоя дама и да създадат поколение с нея. Интересното в случая обаче е коя ще е тази смела дама, която ще иска да изкара живота си с него след като лъсна горещата му снимка, публикувана в сайт за запознанства между представители на силния пол, пише „Всеки ден” като се позовава на информация на hotarena.net.