Любо Ганев стана дядо

Легендарният волейболист от близкото минало Любо Ганев, който понастоящем е вицепрезидент на Федерацията по волейбол е на седмото небе от щастие след споходилото го радостно събитие.

Любо Ганев съобщи радостната вест, че е станал дядо в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Вицепрезидентът на Федерацията по волейбол има внучка, която на всичкото отгоре е кръстена на него и носи звучното име Любомира.

[caption id="attachment_437868" align="alignright" width="300"]Любо Ганев стана дядо Любо Ганев стана дядо[/caption]

Любо Ганев не скрива радостта си и подчертава, че е най-щастливият дядо на света. Той си пожелава малката Любомира да е жива и здрава и много да го радва. В типичния си шегаджийски стил волейболистът от близкото минало обаче не пропуска да подчертае, че нещата не трябва да се бъркат, уточнявайки, че може да е станал дядо, но не си ляга с баби.

Няколко дни преди щастливото събитие около името на Любо Ганев гръмна скандала, че е бил агент на Държавна сигурност. Той обаче категорично подчерта, че не е вършил нищо нередно. За всички е известно, че Любо Ганев е пристрастен към заведенията и красивите представителки на нежния пол, пише bnews.bg. Не е изключено именно тази му пристрастеност да е била прикритието му.

Преди броени дни той коментира темата за съпричастността си към ДС в миналото, в сутрешния блок на Българската национална телевизия. Любо Ганев бе категоричен, че никога не е докладвал на службите, а и не разполага с информация други да са пускали доноси спрямо него. Той подчерта, че е волейболист и това по никакъв начин не му е помагало да бие по-силен сервис. За да бъде още по-ясен той заяви в прав текст, че никога не е бил част от Държавна сигурност.

В подкрепа на думите си Любо Ганев припомни, че бившите агенти на ДС са приватизирали заводи и банки, а той не е участвал в приватизацията. Любо Ганев се възползва от телевизионния ефир, за да призове за пореден път за адекватен закон за спорта, в който да бъдат предвидени данъчни облекчения за частните фирми, желаещи да помагат на българския спорт, пише pik.bg.