Стефан Данаилов е бил почти сляп след лечението на лимфомаСтефан Данаилов повече няма да преподава заради влошеното си здраве

Стефан Данаилов проговори за състоянието си. Въпреки успешната операция на очите, на която звездата се подложи преди дни в Германия, Ламбо разкри, че се чувства изключително странно. Големият ни актьор разкри, че с едното си око буквално вижда едно, а с другото - друго. Въпреки това обаче състоянието му може да се определи като доста добро, особено предвид факта, че преди операцията Стефан Данаилов е бил почти сляп.

[caption id="attachment_437865" align="alignleft" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов[/caption]

Пред камерите на бТВ Ламбо лично сподели, че заради лечението на лимфома, от който страдаше, едва не е загубил зрението си. Вследствие на сринатата си имунна система, актьорът не е виждал изобщо с едното си око, а с другото е виждал едва на 40%. Звездата е изненадан от факта, че в клиниката в Германия, където се е подложил на операцията, е срещнал много българи. И то не пациенти, а работещи като медицински лица. Асистентката на опериращия доктор, както и операционната сестра са били българки. В клиниката е работел и още един доктор, който е българин, но Ламбо не е успял да се срещне с него.

Докторът, който го е оперирал пък е женен за българка. Всички те не скрили възторга си от срещата си с родната легенда. Данаилов сподели още, че най-вероятно повече няма да преподава заради влошеното си здраве. "Това е последният ми клас", заяви Ламбо по отношение на студентите си в НАТФИЗ, с които в момента представят постановката "Небесен отряд".

"Здравето не ми позволява вече да преподават" сподели звездата. Въпреки това обаче той не посмя да заяви категорично, че ще се откаже от преподавателската си дейност.