Истината за раздялата на Ники Михайлов и Алисия

Истината за раздялата на Ники Михайлов и Алисия
3 (60%) 2 votes

Ето каквo раздели Ники Михайлов и Алисия

Ники Михайлов се промени до неузнаваемост заради Алисия. Фолкаджийката успя да сложи ред в живота на бившия си любим.

Приятели на футболиста разказват, че изпълнителката е изиграла важна роля в живота си. Преди да се запознае с нея, Ники Михайлов бил типичното татино синче.

Потърпевш от капризите на футболиста най-често бил шофьора на отбора. По време на един от зимните лагери на отбора, Ники Михайлов поискал от шофьора посред нощ да пропътува 100 км, за да хапне бургер от Макдоналдс, разказват негови съотборници.

Боби Михайлов бил много разочарован от безотговорността на сина си. Той решил да задейства връзките си в УЕФА  с надеждата, че ако наследникът му влезе в някой голям отбор, ще стане по-дисциплиниран и отговорен.

Ники Михайлов

Ники Михайлов сподели, че Алисия се е превърнала в истеричка

Престоят на Ники Михайлов в Холандия в действителност му се отразил добре. В страната на лалетата футболистът от Твенте успял да пребори всичките си зависимости. Голяма заслуга за това имат не само треньорите му, които го наблюдавали постоянно да не направи някоя глупост, но и Алисия.

Футболистът покани фолкаджийката и сина й в Холандия. От тогава бившата на Валери Божинов пое изцяло контрол върху живота на бившия си любим.

Ники Михайлов сподели, че в момента се чувства много добре, въпреки раздялата си с Алисия. Фолкаджийката постоянно му правела забележки и скандалите им често завършвали с викове и крясъци от нейна страна. Футболистът разказва, че бившата му любима се е превърнала в истеричка и той е много щастлив, че връзката им е приключила.

Ники Михайлов е категоричен, че е най-добре двама души да се разделят, когато започнат да си създават повече мъка, отколкото радост.

Приятелки на Алисия са убедени, че тя има вина за раздялата си с Ники. Тя непрекъснато натискала футболиста за брак и вероятно това го е уплашило, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Истината за раздялата на Ники Михайлов и Алисия”

  1. Разкрития

    февр. 20. 2015

    Ето каква е причината за раздялата на Алисия и Ники Михайлов
    http://wp.me/p4DVPh-1PT

Добавете коментар