Преслава не може да спре да плаче от предателството на Бирмата!

Преслава място не може да си намери от горест. Поп фолк дивата Преслава е наранена заради поредната изневяра на любимия си Георги Станоев- Малката Бирма. Няма лъжа, няма измама, една от най-вървежните пайнерки вече е разбрала с кого нейния любим отново й е кръшнал. Певицата е видяла с очите си снимките, които мълниеносно обиколиха Фейсбук. На тях се видя, че Малката Бирма си има нова изгора-Симона Кръстева. Преслава е разбрала за нея и очите й не могат да прикрият сълзите и тъгата, породени от поредното кръшкане на милионерския син.

[caption id="attachment_437786" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава не може да понесе болката от изневярата на Бирмата[/caption]

Както се пееше в изпълняваната от добричлийката песен „Водка с утеха” „Питам се, какво намери толкова в нея?” така и се случи в реалния й живот. Ако само знаеше, че това ще й се изсипе на главата, едва ли би изпяла тази песен, шушукат зад гърба й нейни колежки от гилдията.

Преслава и Жоро Бирмата трябваше да почиват в Дубай. Любимата дестинация на родния хайлайф бе избран не само заради почивка, но и защото певицата има идея за създаване на ново парче. В луксозната арабска страна тя възнамерява да се прави и клипа по него.

Затова тя решила да съчетае почивката си с ангажиментите си. Бирмата, заедно с още техни приятели решили да отпътуват, за да скрепят разбитата си любов. Но на летището лютия нрав на Преси си казал думата и двамата отново се скарали, разкриват близки до двойката.

Бясна, Преслава заминава в Дубай с дружките си, а Жоро Бирмата, за да не остане на сухо в Лондон. Там, в една от култовите кръчми бизнесмена срещнал стари дружки, както и бившата си любовница Симона Кръстева.

Те купонясвали с останалите до зори, а после двойката заминала в неизвестна посока, твърди очевидец, качил снимките в социалната мрежа. Заради които Преслава изпаднала в дълбока скръб, въпреки това, че не давала вид да е наранена.