Дарина Павлова за пръв път открито говори за връзката си с покойния шеф на МултигрупДарина Павлова е категорична, че Илия Павлов е голямата й любов

Дарина Павлова направи разтърсваща изповед за любовта и отношенията си с Илия Павлов. Вдовицата на застреляния шеф на Мултигруп рядко си позволява да говори в публичния ефир за съпруга си и брака им. Покрай завръщането си в България за шоуто "България търси талант" обаче госпожа Мулти явно се е разчувствала. И открехна леко завесата на личния си живот по времето, през което беше заедно с милионера.

[caption id="attachment_437602" align="alignleft" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова[/caption]

И макар през годините след смъртта на съпруга си да имаше доста връзки с известни и не толкова мъже, Дарина Павлова е категорична, че именно Илия Павлов е бил мъжът с главно М в живота й. Вдовицата споделя, че любовта й към него е била най-искрена и силна спрямо чувствата, които е изпитвала към другите мъже в живота си. В интервю за бТВ 51-годишната днес Павлова разкрива, че благодарение на любовта си с Илия, е получила всичко, за което мечтаела. И то не само във финансов аспект.

"Ние бяхме екип, бяхме всичко. Разбирахме от какво има нужда другият само с един поглед", споделя вдовицата. И въпреки тежката и неочаквана загуба, Дарина Павлова е убедена, че съпругът й продължава да е духом с нея през цялото време. Павлова продължава да държи портрета му в трапезарията на дома им. За да може децата им да помнят баща си.

За 18-я рожден ден на сина им - Илия-младши, който беше малко момче, когато застреляха баща му, Дарина му дала златния часовник на Илия, със заръката винаги да го пази като очите си. И да го цени не защото е златен, а защото е принадлежал на татко му, научиха от vsekiden.com.