Наталия Симеонова оплешивява заради неприятностите в работата и личния си животНаталия Симеонова е на път да остане без емблематичните си руси къдрици

Наталия Симеонова буквално се съсипва покрай стреса в последните месеци. Напрежението от внезапното й и необосновано сваляне от екрана се е отразило и на здравословното състояние на водещата. От това се е ожалила самата тя пред личната си фризьорка, която от години се грижи за емблематичните й къдрици. С които, както е тръгнало, вече бившата водеща на "Предай нататък" и "Море от любов", е на път да се сбогува.

[caption id="attachment_437549" align="alignleft" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова[/caption]

Покрай стреса от случващото се косата на Наталия Симеонова започнала да пада буквално на кичури. И дори и фризьорката й вече се е видяла в чудо и е вдигнала ръце от нея, тъй като не знае с какво да спре косопада. Не помагали нито билковите масла и помади, нито лечението със скъпи ампули с витамини.

Като добавим и факта, че водещата от години изрусява косата си с изтощителни процедури всеки месец, положението с косата й съвсем се усложнявало, научиха от hotarena.net. И нищо чудно в най-скоро време да я видим с по-къса подстрижка.

Припомняме ви, че Наталия Симеонова беше изненадващо свалена от екран, след като предаването й "Предай нататък" не намери място в програмната схема на бТВ. Въпреки високия си рейтинг и доста добрите отзиви на феновете за него. В момента бившата съпруга на Денис Ризов е безработна и не знае още колко време ще бъде в тази ситуация. Появиха се слухове, че от Нова ТВ се интересуват от нея за ново предаване, но до момента липсва официално потвърждение. Което пък допълнително изнервяло блондинката и буквално я поставяло на ръба на депресията.