Башар Рахал е бил следен от тайните служби на САЩБашар Рахал усъмнил ФБР заради вида си и арабския си произход

Башар Рахал е бил под прицела на ФБР в продължение на месеци. Актьорът е попаднал на мушката на тайните служби на САЩ непосредствено след атентатите от 11 септември 2001 година, а основна причина за това се оказал арабският му произход. И съмнителният му външен вид.

[caption id="attachment_437537" align="alignleft" width="300"]Башар Рахал Башар Рахал[/caption]

Това призна самият актьор в интервю за бТВ. Оказа се, че по онова време Башар Рахал е живеел в САЩ, заедно със семейството си. За лош късмет по това време негов приятел - Томислав, карал курсове за пилот и редовно му ходел на гости. Двамата били толкова близки, че Томислав си поръчал симулатор за самолет, който бил доставен на адреса на Рахал.

Само дето доставката, съчетана с вида и произхода на нашенеца, се видели съмнителни на ФБР. И в продължение на три месеца те следели усърдни актьора. За да се убедят, че не е заплаха за тях, признава през смях самият Башар.

Както добре знаете, Башар Рахал е със смесен произход. Майка му е българка, а баща му е ливанец. Самият актьор е роден в Дубай, а заради външния му вид доста често получава ролите само на лошите момчета във филмите, в които се снима.

Бабата на звездата е сирийка, а дядо му е с ливански произход. Заради смесените си гени, Башар Рахал има близки както в Бейрут, така и в Дамаск, научиха от hotarena.net. Въпреки арабския си произход обаче цялото семейство на звездата, както и самият той, са православни християни.