Елена Петрова се е състарила сериозно покрай любовните си несполукиЕлена Петрова страда от липсата на пари след развода си с богатия грък

Елена Петрова се състари покрай семейните си проблеми. Актрисата, която някога ловеше окото с миловидното си излъчване и красива коса, днес не прилича на себе си. Звездата от "Стъклен дом" буквално се е сбабичосала и е заприличала на леличка, коментират втрещените й фенове. Които едвам успяха да разпознаят любимката си.

[caption id="attachment_437338" align="alignright" width="300"]Елена Петрова Елена Петрова[/caption]

Според запознати причина за рязката промяна във външния вид на звездата са семейните й неволи покрай развода с богатия грък Аристотелис Фотилас. Семейните отношения между двамата никога не са били от най-стабилните и то основно заради шавливия нрав на Елена. Чиито изневери са публична тайна за всички не само в гилдията. Чашата на търпението на гърка преля, когато благоверната му започна връзка с неизвестен младок, работещ като оператор.

Тогава той поиска развод, а Елена за няколко месеца уж летеше на крилете на любовта с новото си гадже. Липсата на солидната банкова сметка на съпруга й обаче си каза своето и през миналата година тя реши да се върне обратно при него и да го моли за прошка. Заради двете им деца милионерът се съгласи и се отказа от развода. Петрова обаче така и не си взе поука от продължи да я кара по старому и да слага рога на мъжа си, научиха от vsekiden.com.

И затова в крайна сметка Фотилас я натирил от дома им. Като дори я заплашил да й вземе децата, ако не престане с нощните гуляи и хойкания по заведенията. Заплахите му буквално съсипвали бившата му и това се е отразило на някога блестящият й външен вид, издават я нейни близки.