Любовната идилия рухва, ако няма пръстен и бебе за Алисия

Фолкфурията Алисия и вратарят Ники Михайлов са разделени – разтръби „България днес”. Изданието пояснява, че двамата са в обтегнати отношения от няколко седмици. Ники Михайлов и Алисия са имали намерението да прекарат Деня на влюбените заедно. Изпълнителката обаче трябвало да замине за Турция, но това така и не се случило. Раздялата им идва в момент, в който общото им бъдеще изглеждаше безоблачно. Певицата и синът й Валери Божинов-младши прекараха Нова година в дома на Ники Михайлов в Турция. Тримата демонстрираха, че живеят като истинско семейство. Вратарят подари на Алисия джип за празниците, а след това двамата заминаха на романтична почивка в Милано. Изпълнителката дори намекна, че с футболиста скоро може да имат бебе.

[caption id="attachment_437324" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов има месец за размисъл над ултиматума на Алисия Ники Михайлов има месец за размисъл над ултиматума на Алисия[/caption]

Така любовта им продължи безметежно до края на януари. Тогава Ники Михайлов се прибра у нас и заведе Алисия и всичките й приятелки в нощен клуб. През цялата вечер той се държал като истински кавалер и демонстрирал колко е влюбен в половинката си. Малко след това обаче любовната идилия рухва! Дистанцията между двамата става все по-видима. Доскоро двамата не спираха да демонстрират чувствата си в социалните мрежи. От известно време е пълна тишина. Това е и първият , заради който близки на Алисия се усъмниха какво се случва. Преди седмица вратарят се прибра у нас, но така и не се среща с официалната си половинка. Така за всички от близкото обкръжение на двойката става ясно, че ситуацията хич не е розова.

Според обкръжението на Алисия, тя е поставила ултиматум на Ники Михайлов, че иска от него да стане отговорен мъж и да създадат семейство. „Ася иска брак и още едно дете. Ако Ники не е готов да й го даде, друг ще го направи” – убедени са нейни приятелки.

Сигнал, че двамата са разделени идва и от сестрите на Ники Михайлов – Бисера и Елинор. Те правят всичко възможно да съберат двойката. „Ти си принцеса” и „Обичам те” са само част от посланията на загрижените сестри към Алисия във Фейсбук.