Ето я грозната истина за неочакваната раздяла на Ники Михайлов и Алисия!

Алисия и националния ни вратар Ники Михайлов не са двойка. Новината оповести самата тя пред лъскаво светско списание.

Двойката била забелязана заедно в нощен клуб в края на януари. След това трябвало Алисия да лети до Турция при любимия си, за да бъдат заедно на Свети Валентин, твърдят близки до двойката. Но това така и не се случило, нито пък има обичайните любовни послания на Ники към Ася. Както и нейните хвалби какво й е подарил половинката за красивия празник.

[caption id="attachment_437317" align="alignright" width="300"]Алисия Ники Михайлов предаде подло любовта на Алисия[/caption]

Но и пък като за последно Ники се държал като истински джентълмен в тузарското заведение, където двамата били забелязани заедно за последно.

До скоро двамата не спираха да постват любовните си послания в социалните мрежи, които демонстрираха вечни и топли чувства.

Педи няколко дни вратарят на турския отбор „Местин” се прибра у нас и не се вижда с Ася. Тогава от хайлайф средите разбраха, че нещо между двамата се е пропукало. Според една от версиите Ники Михайлов не искал да предложи брак на дългогодишната си половинка, нито да има свое дете от нея. Въпреки че е перфектен със сина й от Валери Божилов, Ники не мечтаел още да има свой наследник. Според другата версия Ники Михайлов, който е известен плейбой е кръшнал на фолкаджийката с доста по-млада нейна версия.

Пловдивчанката се казва Мария Лечева и двамата вече не се криели от никого. Ники Михайлов и преди е приемал в къщата си в Турция горещи мацки, но Алисия все не искаше да повярва и да дава ухо, че Ники не й е верен и обича страничните занимания.

„Ники обича да се фука с новите си завоевания и не му пука как това ще се отрази на Алисия. Той иска да е мачото, по когото припадат мацките”, описва го негов близък авер.

Алисия сама призна също, че вече от месец не са заедно с Ники. Тя не иска да изпада в подробности около причината за раздялата, но е дълбоко наранена от станалото. Близките й са шокирани от неочакваната развръзка между тях. Засега Алисия се спасява с многото си участия, както и с работата си по новите проекти и парчета, за радост на феновете си.