Жени Марчева имала сериозни здравословни проблеми заради диети

Водещата от Би Ти Ви Жени Марчева разкри разтърсваща истина от живота си.

Тя споделя, че към днешна дата е върл противник на диетите. Жени Марчева търпи постоянните критики на зрителите, че се нуждае от спешна диета, но въпреки това не възнамерява да се подложи на такава. Най-новата звезда на медията, която зае трайно стола на Лора Крумова в предаването „Тази събота” и „Тази неделя” разкрива, че сериозно застрашила здравето си преди време именно в резултат на зверска диета.

[caption id="attachment_437292" align="alignright" width="259"]Жени Марчева вече е върл противник на диетите Жени Марчева вече е върл противник на диетите[/caption]

След случката Жени Марчева е категорична, че здравето й е много по-важно от външния й вид, а и освен това тя се харесва в сегашната си форма. Преди няколко години изтощителна диета я вкарала в болница и се наложило да се подложи на дълго лечение, за да се възстанови. Оттогава се зарекла, че колкото и да напълнее, няма да се подложи отново на хранителен режим. Жени Марчева разказва, че два пъти през живота си е спазвала диети и двата пъти се е разболяла.

За пръв път се подложила на диета след раждането на първата й рожба, тъй като по време на бременността била качила 15 кг. За съжаление резултатът бил трайно влошаване на здравословното й състояние, от което едва се съвзела. До преди известно време Жени Марчева често се дразнела на критиките по отношение на външността й, но към днешна дата ги приема съвсем спокойно, особено след здравословните проблеми, които си е причинила, подлагайки се на диети.

Жени Марчева е категорична, че не е необходимо дамите да робуват на модела на супер кльощавите звезди, тъй като той е изключително вреден. Още повече, че няма как подобно тяло да се поддържа, ако не се подлага на системно гладуване, а това води до тежки заболявания и до посещение на лечебно заведение. Тв водещата качила 12-13 килограма и при втората бременност, но от тях се отървала от само себе си – с движение, пише pik.bg.