Мика Стоичкова се похвали с новата си изгора навръх Св. Валентин

Мика Стоичкова задоволи любопитството на широката общественост като показа новия си приятел.

По всичко личи, че щерката на Камата отново е полетяла на облаците на любовта. Тя използва социалната мрежа „Фейсбук”, за да се похвали с новия си приятел. По всичко личи, че Мика Стоичкова държи на романтиката. За това сочи и фактът, че тя показа гаджето си навръх Деня на влюбените - Св. Валентин.

[caption id="attachment_437276" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова се похвали с новата си изгора навръх Св. Валентин Мика Стоичкова се похвали с новата си изгора навръх Св. Валентин[/caption]

Футболната щерка написа в профила си, че стрелата на Купидон най-накрая е успяла да спука сърчицето на лицето му и заветният час е настъпил. Мика Стоичкова допълва, че нейното слънце вече е изгряло и двамата с приятеля й се обичат не само за ден. В края на словоизлиянието си тя пожелава такава любов на всички. Разбира се щерката на Камата не пропусна да публикува и снимка на новата си изгора.

Красавицата обаче е направила лека закачка като е поставила сърце на главата си чрез фотошоп, отбелязвайки като настроение на статуса й „влюбена”, отбелязва на страниците си в. „Стандарт”. От близкото обкръжение на Мика Стоичкова издават, че тя се е запознала с новата си изгора зад Океана. Очевидно той ще е човекът, който ще запълни празнотата в сърцето й след раздялата с актьора Иво Аръков, с когото се разделиха преди месеци.

Малко по-рано Мика Стоичкова се похвали в социалната мрежа, че има свой собствен блог, чрез който ще направи опит да скъси дистанцията между нея и почитателите й и да ги прави съпричастни с емоциите, които изпитва и местата, които посещава. Футболната щерка е щастлива, че има възможността да упражнява най-голямата си страст – журналистиката. Тя обещава на своите почитатели да не ги разочарова и допълва, че всяка седмица ще ги радва с интересно интервю с популярна личност. Мика се е спряла на лексиконната форма на въпросите, за да не губи времето на събеседниците си и в същото време да се забавляват, докато отговарят и опознават себе си, пише pik.bg.