Мая Манолова вдига сватба до края на годинатаМая Манолова ще мине под венчило с колегата си от БСП Ангел Найденов

Мая Манолова ще става булка! Устатата червена депутатка показа, че въпреки острия си език, не е далеч от емоциите, които вълнуват всяка една нормална жена, дори и най-обикновената. Червената депутатка е решила да се врече във вечна вярност на колегата си от партията Ангел Найденов.

[caption id="attachment_437153" align="alignright" width="300"]Мая Манолова става булка Мая Манолова става булка[/caption]

Очаква се събитието да се случи до края на тази година, макар все още да няма избрана конкретна дата. Очаква се самата червена фурия да обяви предстоящата си сватба в пилотния епизод на предаването "Мармалад", чиято премиера е утре, в ефира на бТВ. Любопитното е, че сватбата на Мая Манолова и Ангел Найденов ще е първата в историята ни сватба между двама действащи народни представители.

Влюбените са сгодени от цели три години, но покрай натоварения си график и работата си в партията все не им оставало достатъчно време да се врекат официално един на друг, научиха от "24 часа". Устатата депутатка постоянно е заета с различно законодателни инициативи, а в предишния мандат на Народното събрание беше и заместник-председател на Парламента. Избраникът й пък заемаше поста на министър на отбраната в кабинета, оглавяван от Пламен Орешарски. В момента Найденов е заместник-шеф на парламентарната група на червените.

Преди официално да си кажат "да" обаче, двамата ще изчакат под венчило да мине и Ралица - дъщерята на Мая Манолова, която се сгоди за половинката си Мартин дни след провеждането на изборите за Парламент през изминалата година. Двамата се запознаха през 2009 година, но любовта помежду им пламна едва две години по-късно - през 2011.