Поискаха 500 лева за билет за концерта на Слави ТрифоновСлави Трифонов организира грандиозен концерт в Арена Армеец на 25 април

Билет за концерт на Слави Трифонов струва 500 лева! Грандиозната сума взриви онлайн пространството по-рано днес, като буквално скандализира почитателите на родната музика. Както и тези на гологлавия в шоумен в частност. Неизвестен онлайн потребител обяви, че продава пет билета за предстоящия на 25 грандиозен концерт в Арена Армеец, като единичната цена, поискана от него беше... 500 лева! И това при положение, че номиналната стойност на ценните хартийки беше 55 лева при официалното им пускане.

[caption id="attachment_437150" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов гласи грандиозен концерт Слави Трифонов гласи грандиозен концерт[/caption]

Обяснението на продавача е, че билетите е за най-скъпата зона - фен зоната. И гарантира, че са съвсем истински като за целта предлага опция да придружа купувачите им до входа на залата, за да им осигури безпрепятствено влизане. След първоначалния шок от огромната цена от пет стотака за билет, се оказа, че има реална възможност цялата ситуация да е просто евтин пи ар трик, с който Слави Трифонов се надява да привлече вниманието към себе си и предстоящия си концерт.

Човек, твърдящ, че работи в екипа на шоуто му разкри, че шефът му стои зад изкуствено създадената истерия, с която цели да накара хората да говорят за него. Анонимният източник разкрива, че в последните дни гологлавият водещ е страшно нервен заради кошмарно ниския рейтинг на шоуто му и очевидната липса на интерес на феновете към персоната му. "Той дори не си е платил още наема, бави и парите на всички в екипа", разкрива мъжът, научиха от hotarena.net.

Заради ниския рейтинг на предаването си, Слави Трифонов се притеснявал ужасно, че няма да успее да напълни Арена Армеец на предстоящия концерт. И като нищо да е прибегнал до евтини реклани трикове, коментират форумци.