Виктория Петрова успя да омае един от министрите на Бойко БорисовВиктория Петрова спечелила Красен Кралев с упорития си и амбициозен нрав

Виктория Петрова заби министъра на спорта! Красивата новинарка от няколко месеца има връзка с Красен Кралев, който заема поста на спортен министър във втория кабинет на Бойко Борисов. Двамата се запознават малко след като Кралев е избран да заеме поста, в сградата на бТВ.

[caption id="attachment_437143" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова с любимия си Виктория Петрова с любимия си[/caption]

Министърът е в медията, за да вземе участие в предаването "Лице в лице", с водещ Цветанка Ризова. Пред самото студио буквално се сблъсква с Виктория Петрова, която спира, за да размени няколко думи с пиарката му, с която са отдавнашни познати. Именно тя е жената, която ги запознава, а при последвалия разговор се оказва, че и двамата са от Варна. След края на участието си, Кралев разпитва на дълго и нашироко пиарката си за красивата новинарка и взема и телефонния й номер, за да се свърже с нея.

Оказа се, че министърът отдавна бил впечатлен от хубавицата и редовно следял изявите й не само в бТВ, но и в телевизия "Европа", откъдето започва кариерата й. Кралев е впечатлен от упоритостта и амбицията на Виктория и не се трогва дори и от слуховете за опърничавия й нрав. Напротив, именно това го привлича още повече, научиха от "24 часа".

Министър Кралев не крие, че е удивен от факта, че Виктория Петрова е успяла да изгради стабилна кариера в една от националните медии единствено и само с помощта на качествата си, без никакви връзки. Факт, който определено успял да събуди уважението му. И въпреки, че отношенията им датират само от няколко месеца, Виктория Петрова и министърът вече живеят заедно.