Ивайла Бакалова отчаяна от родната действителност и липсата на човек до себе си, не иска да се връща у нас!

Ивайла Бакалова се настани трайно в Дубай. Миската, която имаше доста бурен живот в родината се е отдала на релакс и почивка в арабската държава. Тя е заминала при приятелка, за да преосмисли живота си, твърдят източници, близки до нея. Манекенката бе щракната от папараци в обикновена закусвалня.

Ивайла мислила, че в тузарска дестинация няма кой да я безпокои, но нещата не станали така, както си мислила и тя все пак била щракната и там. Според близките й Мис България не е изпаднала в депресия и не за това е отпрашила в далечната страна.

[caption id="attachment_437120" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова изостави щерка си Рая при бабата, докато тя къса синджира в Дубай[/caption]

Причината да се дистанцира било влошеното й здравословно състояние, безкрайните процедури, които изтърпя заради инцидента като участник в реалите шоуто „Къртицата”.

Припомняме, че при една от задачите, които изпълняваше при катапултирането Ивайла падна на предпазната мрежа и си счупи коляното. Последваха дълги и болезнени оздравителни процедури и манипулации, у нас, и в чужбина. Затова тя избягала в далечната дестинация, за да си отдъхне от неприятностите.

Миската оставила дъщеря си Рая при баба й и се зареждала с енергия, далеч от суетата и шума на светския живот в родината си. Освен това Бакалова имала нужда да се съвземе и да преосмисли живота си.

Приятелките, които знаели какво става в душата й непрекъснато я уреждали с нови гаджета, но Ивайла яростно отблъсквала мъжете, с които те я запознавали. Това още повече вгорчило живота й, още повече че покрай нея било празно и тя нямала любовта на живота си до себе си.

Искала вече да има стойностен човек, а не приходящи любовници. На този етап можела спокойно да харчи пари, предвид солидния хонорар, който получила от участието си в „Къртицата”.