Славин Славчев като малък мечтаел да стане гангстерСлавин Славчев опитал да открадне кола

Славин Славчев крие криминални прояви в миналото си. Талантливият изпълнител, който спечели Х Фактор в началото на тази седмица през смях споделя, че като по-малък е мечтаел да стане гангстер. И дори е предприел необходимите стъпки в тази посока. Докато бил тийнейджър певецът, заедно с негов приятел, си наумили да откраднат кола.

[caption id="attachment_437090" align="alignright" width="300"]Славин Славчев Славин Славчев[/caption]

Двамата дори си набелязали за целта една стара Лада, тъй като вярвали, че отключването й ще е по-лесно, отколкото на по-нов автомобил. И не сбъркали. Самият Славин се заел със задачата да разбие автомобила, докато приятелят му следи някой да не ги излови на местопрестъплението. Схемата на действие на младия рокаджия била изключително простичка - той използвал конец, който да пъхне през леко отвореното стъкло на колата и с негова помощ да я отключи отвътре.

Днес, няколко години по-късно, Славин признава, че е изумен, че пишман опитът му е успял и той влязъл в автомобила. Тъкмо се чудел как да запали Ладата, за да я подкара обаче, в близост се чул кучешки лай и уплашеният автоджамбазин избягал заедно с приятеля си. Победителят в Х Фактор през смях споделя, че след горчивия си първи опит, повече не му е минавало през ума да краде автомобили.

А вдъхновение за необичайното си желание Славин Славчев получил от филма "Да изчезнеш за 60 секунди", в който главните герои се занимават именно с кражби на коли. Това, заедно с ленатата "Обществени врагове", в която главната роля е на Джони Деп, са любимите филми на младия талант, научиха от hotarena.net.

Освен, че се увличал по криминалните прояви, Славин още от малък показвал афинитет и към музиката. И дори се записвал как пее на касетки. А първата песен, която записал, била... "Зайченцето бяло"!