Невена Цонева твърди, че в компанията на Саня Армутлиева няма хора с музикални познания

След като войната срещу Саня Армутлиева бе разпалена от певицата Рут Колева, Невена Цонева също направи скандално разкритие за нея.

Припомняме, че преди години, след като спечели музикалния формат „Мюзик Айдъл”, Невена Цонева подписа контракт с музикалната компания на менторката в „Х Фактор” Саня Армутлиева. Няколко месеца след това Невена Цонева я даде на съд и успя да спечели делото.

[caption id="attachment_436921" align="alignright" width="300"]Невена Цонева твърди, че в компанията на Саня Армутлиева няма хора с музикални познания Невена Цонева твърди, че в компанията на Саня Армутлиева няма хора с музикални познания[/caption]

Невена Цонева обвини Саня Армутлиева в това, че я ощетява като не се грижи за интересите й. На всичкото отгоре къдрокоската печелила дивиденти на неин гръб. По този начин Невена Цонева не можа да изгрее на сцената и се опита да потърси щастието си в друг формат в края на 2014 г. – „Гласът на България”. Невена Цонева посочи, че е завела делото срещу Саня Армутлиева, тъй като музикалната й компания не спазвала клаузите от договора, пише „Всеки ден”. Освен това тя не е имала достъп до отчетите за приходите от изявите й, макар това да й било гарантирано в писменото споразумение.

Младата певица е възмутена от факта, че Саня Армутлиева продължава да играе ролята на самата невинност. Първоначално Невена Цонева била решена от право на мнение за репертоара си, при все че й било вменявано точно обратното. Тя е била принудена да изказва думи, наредени й от музикалната компания, както и да харесва неща, посочени от тях. Невена Цонева разкрива, че ако не спазвала тези условия, била подлагана на телефонен тормоз и заплахи.

Освен това тя твърди, че на всичкото отгоре никой от музикалната компания на Саня Армутлиева не е имал елементарни музикални познания, освен това как се продуцира дистрибуцията на дискове. Младата певица, която е родом от Севлиево е на мнение, че компанията на Саня Армутлиева и до днес продължава да действа по схемата „търговци, а не твроци“. В заключение тя подчертава, че победителите в музикалния формат „Х Фактор” зад граница записват албуми и правят най-малко по четири-пет клипа, а в България – едва една-две песни, пише pik.bg.