Ирина Тенчева здраво насоли Зорница Линдарева, направи я за смях!

Ирина Тенчева не остана безразлична към напъните на Зорница Линдарева да се опитва да става умна и интересна. Бившата любовница на мъжа на Жени Калканджиева в предаването на Сашо Диков се опита да се изкара прекалено образована. Тя надълго и нашироко обясни какво е да има подобно образование и какво означава да имаш китап по психология.

Участничката в последния сезон на ВИП Брадър не спря да остроумничи и да говори с високопарни думи. Тя заяви, че й омръзнало да й лепят медиите етикет на държанка и на жена, която се изкарва прехраната с креватни изпълнения.

[caption id="attachment_436914" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева не издържа и направи за смях Зорница Линдарева[/caption]

В желанието си да остави зад гърба си това внушение и да се направи на много интелигентна, Зорница Линдарева не спря да обяснява какво е научила от обучението си във висшето учебно заведение.

Ирина Тенчева никак не остана равнодушна към напъните на Зори да се покаже какво и колко е научила. Втората жена на продуцента Иван написа в социалната мрежа, че й е тъжно и смешно Зори да се прави на това, което всъщност не е.

Стресирано подчерта също дебело, че ще стане наистина страшно, ако съперницата на Шестата по хубост за леглото на мъжа й отвори и специализиран кабинет. В него Зорница Линдарева възнамерявала да прави психотерапии и да дава консултации за духовното здраве.

Припомняме, че Зорница Линдарева бе една от най-знаковите персонажи в култовото шоу по Нова телевизия. Лабилното й психическо състояние, както и обърканото й държане не само със Стефан Манов, но и с останалите съквартиранти породи повече напрежение и конфликти, отколкото мир и хармония.

Провокативното й държане накара Тачо дори да й удари шамар, заради който той бе изгонен от шоуто. Поради огромния зрителски интерес продуцентите обаче отново допуснаха той да влезе в шоуто и да продължи участието си. Зорница Линдарева призна и за дългогодишната си битка с анорексията и булимията и помощта, която е получела най-вече от семейството си от няколко приятели, които са я изправили на крака и са й дали втори шанс за живот.