Руслан Мъйнов не е на себе си от ужас и притеснение!

Руслан Мъйнов е искрено изплашен за своите роднини. Той буквално се е поболял от страх. Комикът от култовото шоу „Комиците” е сериозно разтревожен за най-близките си хора, които живеят в Украйна. Там все още са останали неговата майка, както и сестра му със своето семейство.

В размирната бивша съветска държава той е оставил свидните семейства на своите роднини. Въпреки че беса рабския българин отдавна живее в България, неговата родина е Украйна и той искрено страда за убитите и войната там. С огромен страх Руслан Мъйнов трепери за живота на своите майка и сестра и семействата им.

[caption id="attachment_436812" align="alignright" width="300"]Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов силно притеснен за близките си, страхът го разяжда[/caption]

Руслан Мъйнов призна още, че положението там е наистина тревожно и много страшно. Поради тази причина актьорът отказва да задълбочава повече по темата и иска да не коментира излишно. Според него по-лесно му е да говори да театър, за изкуство, за своите роли и за други злободневни теми, но не и да коментира войната и тягостното положение в неговата родина.

Разтревожен и стресиран, комикът се надява политиците да намерят изход от тягостното положение. Той е убеден, че това е тяхно задължение и те са тези, които са длъжни да намерят изход от кризата, както и да прекратят безумните военни действия. При които не само страдат невинни хора, но и много негови съграждани вече са намерили своята смърт.

Руслан Мъйнов дори призовава не само политиците от неговата родина, но и от целия свят да се опитат да спрат тези безумни военни действия, от които страдат единствено невинни хора.