Снимка на Мара Отварачката предизвика вълна от негативни коментари

Мара Отварачката успя да стресира сериозно почитателите си.

Фолкдивата се щракна без грим и постна снимката в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Още в момента на публикацията, Мара Отарачката бе залята от вълна от негативни коментари и критики. Някои от феновете й стигнаха твърде далеч, оприличавайки я на извънземно. Запознати посочват, че потребителите на фен страницата й така се активизирали, че тя не смогвала да трие коментарите.

[caption id="attachment_436760" align="alignright" width="300"]Снимка на Мара Отварачката предизвика вълна от негативни коментари Снимка на Мара Отварачката предизвика вълна от негативни коментари[/caption]

Много от тях били на мнение, че Мара Отварачката може да докара удар на някого в този си вид и допълват, че направо са се разтреперили от снимката. Част от тях пък посочват, че ще сънуват кошмари, а други направо зоват за помощ, след като била разсекретена „снимката на извънземното”. И това е само малка част от негативните коментари, които предизвика фотосът на фолк певицата. Покрай нея разбира се го отнесе и младоженецът Християн Гущеров.

След като публикува друга снимка, запечатала огромния снежен човек, който са направили на двора на къщата си, мнозина не се стърпяха и й зададоха въпроса дали това е съпругът й, пише pik.bg като цитира информация на HotArena.net.

Междувременно стана ясно, че новоизлюпената младоженка ще отпътува на меден месец със законния си съпруг Християн Гущеров в Сен Тропе. Тя разкрива, че пази много хубави спомени от това място и именно поради тази причина поискала да консумира брака си именно там. От близкото обкръжение на Мара Отварачката останали доста изненадани от избора й на дестинация за медения месец и разкриват, че именно това било мястото, което посещавала редовно с бившия си съпруг Димитър Андонов.

По-паметливите пък посочват, че именно Сен Тропе е станало причина за развода й. Преди три години (през 2012), Мара Отварачката замина за курорта на Френската ривиера, за да заснеме клип и се засякла с вратаря Николай Михайлов. При все, че певачката бе категорична, че помежду им не е имало любовна авантюра, Димитър Андонов не й повярва и се стигна до развод, пише pik.bg.