Дома на Малкия Маргин се пази с ток по оградата и цял куп охранители

Николай Маринов, по-известен като Малкия Маргин се прибра у дома.

Запознати разкриват, че той е бил забелязан в жилището си в столичния квартал „Бояна”. Гардовете са засилили охранителните мерки и са пуснали ток по оградата на жилището.

Малкия Маргин се изпари яко дим преди няколко години. И той обаче по примера на ексшефа на ДАНС Петко Сертов се прибра у дома инкогнито, пише „Всеки ден”.

[caption id="attachment_436710" align="alignright" width="300"]Дома на Малкия Маргин се пази с ток по оградата и цял куп охранители Дома на Малкия Маргин се пази с ток по оградата и цял куп охранители[/caption]

Оказва се, че екс съдружника в групировката СИК и сочен за бос на мафията не е в България от вчера, а от няколко месеца. Приближен на Малкия Маргин обяснява пестеливо, че упорито избягва да се показва навън, за да избегне скандалното осветяване на завръщането му в медиите.

Твърди се, че зад строгото спазване на правилата, забраняващи изцяло излизането по кръчми и публични дефилета стои не кой да е, а страховитият батко Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин. На този етап Малкия Маргин прекарва почти цялото време в жилището си, което е пазено от гардовете като зданието на щатския златен резерв Форт Нокс къща.

Прави впечатление усиления трафик на гардове пред дома на Малкия Маргин, намиращ се на ул. „Беловодски път” в столичния квартал „Бояна”. За по-голяма сигурност, Големия Маргин е разпоредил да бъде пуснат ток с напрежение 110 волта по оградата от ковано желязо, опасваща палата. За да бъдат избегнати евентуални инциденти по оградата са наслагани табели, предупреждаващи за опасност за живота.

Хората от квартала споделят, че охранителите ревностно изпълняват задълженията си по личната безопасност на братята от Смолян. Съсед на Малкия Маргин разказва, че рядко се появява в жилището си в тузарския квартал, но когато това се случи, прожекторите от къщата на сочения за бос на мафията направо ще му подпалят косата, докато стои в хола. Често му се налагало да излиза на терасата и да маха отривисто с ръце, за да бъде разпознат от гардовете на Малкия Маргин, пише vsekiden.com.